Ja så var det nya året här och så även förkylningarnas högsäsong. Fick ett facebooktips av en vän om en riktig mirakeldryck som du kan prova om du vill försöka stoppa en begynnande förkylning och möta "Olle i grind". 

Gör så här:
Pressa 3 apelsiner och en citron. 
Blanda i rivet skal av citronen och riv ner 10cm färsk ingefära med skalet på. Rör ner 2 msk honung och drick upp alltihop! 

Sannolikt inte det godaste du druckit men om det funkar så är det väl värt det! :) 
 
Läs hela inlägget »
Tre dagar in på det nya året sitter jag hemma i mitt matrum framför datorn och klurar på hur nya hemsidan skall se ut, vad bloggen ska innehålla, om jag är hungrig eller inte... Med 6-7 veckor kvar till femte barnets nedkomst handlar tillvaron mest om mat, sömn, vila och uppladdning.
Läs hela inlägget »
Bilder används under Creative Commons från hepp
Fru Snoosa, i verkliga livet, heter Fredrika Selinder och är en fembarnsmor med två företag och ett rastlöst, nyfiket och starkt ifrågasättande förhållningssätt till livets stora frågor.

Jag har levt med stress på gott och ont i 15 år och har en helt egen syn på saken. Lever, jobbar med och försöker bearbeta min egen stressiga tillvaro genom att driva www.snoosa.se som inte bara är ett företag som säljer nattkläder, utan även handlar om att aktivt välja en skön livsstil.

Här i bloggen återfinns allt från allmänna betraktelser, tankar kring ämnet feelgood och stresshantering såväl som tips på trevliga frukostar, bättre sömn, husmorskurer och annat som gör livet värt att leva.

Häng med i bloggen och hör gärna av dig om du har tankar och synpunkter på det som skrivs. Du når mig på fredrika@snoosa.se.