Köpvillkor

Var vänlig läs noga igenom och godkänn våra allmänna beställningsvillkor här nedan


DIN ORDER
Din order behandlas snarast möjligt.

Du måste vara minst 18 år för att göra en beställning. Är du yngre, be någon vuxen göra beställningen för dig.

Alla varor förblir SNOOSAs egenom tills dess full betalning kommit oss tillhanda.


En beställning är bindande och skall avbeställas via telefon eller mail, annars äger SNOOSA laga rätt att debitera hanteringskostnader.
Notera att det är viktigt att du fyller i alla personuppgifter i fall att vi behöver komma i kontakt med dig om beställningen.LEVERANSTID
Om varorna du beställt finns i lager är leveranstiden ca 5 dagar. Ett beräknat leveransdatum kommer att finnas i det bekräftelsemail du får när du beställer av oss.


BETALNINGSVILLKOR

Har du handlat av oss tidigare betalar du fakturan inom 14 dagar efter leverans.
Vi ber om förskottsbetalning när det är första gången du handlar av oss.
Vi kan även i andra fall be om förskottsbetalning.

Förskottsbetalning:
Vid förskottsbetalning tillkommer inga kostnader förutom fraktkostnaden.

Fakturan får du på mail. I mailet finns betalningsinformation som du behöver.


Postförskott:
Vid postförskott tillkommer 50kr.
För outlösta paket är vi tvungna att debitera fraktavgift och en expeditionsavgift på 300 kr.


LEVERANSSÄTT

Vi levererar till hela världen och skickar med svenska Posten. Fraktkostnaden beräknas efter Postens prislista gällande vikt. Priset för frakt får du reda på när du gör din beställning.

För att hålla fraktkostnaden nere skickar vi mindre beställningar som brev direkt hem till dig. Större beställningar skickas som rekommenderat brev eller paket med med kolli-ID och dessa hämtar du ut på Postens utlämningsställe efter att du fått hem en avi från Posten.
Vi förbehåller oss rätten att justera fraktkostnaden om den visar sig vara felaktig. Vi hör då av oss till dig innan vi skickar paketet.


RETUR OCH ÅNGERRÄTT
Om det du beställt inte passar eller om du ångrar dig så skickar du tillbaks det tillsammans med fakturan. Det är viktigt att du bifogar fakturan så att vi vet vad returen gäller. Kan du inte skriva ut fakturan så skicka med en lapp med beställningsnummer, ditt namn och telefonnummer.

Full ångerrätt gäller inom fjorton dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att varan är i nyskick. Kontakta alltid Våghals SNOOSA innan du returnerar en vara! Du ansvarar för att returvaran återkommer till oss i oskadat skick.

På de varor du behåller får du en ny faktura. Returnera varan som rekommenderat brev eller paket. Dessa går att spåra via kolli-ID. Om du väljer att returnera varan utan spårbart kolli-ID och varan inte skulle nå SNOOSA kan ingen återbetalning ske. Samma sak gäller om du har använt produkten. Använd inte, tvätta inte och stryk inte en vara du ska returnera. Klipp inte bort prislappar eller etiketter.

Vi gör återbetalningen till dig när vi mottagit returen. Det vi behöver är information om din bank och ditt kontonummer och meddela vilken/vilka varor du kommer att returnera. Returadressen är: Våghals AB, Färjevägen 2, 442 31 Kungälv, Sverige.
Adressen finns även angiven på fakturan. Du betalar kostnaden för returfrakten.

REKLAMATION
För att reklamera en felaktig eller defekt vara kontaktar du oss så snart du kan. Vi skickar dig ersättningsvara utan någon extra fraktkostnad, förutsatt att varan finns tillgänglig. Kan vi inte ersätta dig med en ny vara gör vi en återbetalning till dig när vi fått den defekta varan i retur. Vi ersätter retur av defekta varor enligt Postens prislista.


TRANSPORTSKADA

Alla paket som lämnar oss är försäkrade. Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på platsen. Har du öppnat paketet och upptäcker skada så kontakta oss snarast.


PRODUKTINFORMATION

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbsida.
Vi kan inte garantera att webbsidans bilder exakt återger varans utseende och färg.
Vi förbehåller oss rätten att ändra i produkttexten om fel skulle uppstå.

Vid förändringar i sortimentet har vi rätt att plocka bort en vara innan köpet har gått igenom.

Med reservation för slutförsäljning.

Vi förbehåller oss rätten att ändra våra priser och villkor utan varsel. Det är villkoren och priserna vid beställningstillfället som gäller.

 


FORCE MAJEURE
SNOOSA är befriade från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl. a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t. ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsetts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.


Företagsuppgifter

SNOOSA
Våghals AB
Färjevägen 2
442 31 Kungälv

Tfn: 0303-18900

Org nr 556628-2157

F-skattesedel finns